Ett PCR-test visar om du är smittad

Hos oss kan du göra ett PCR-test. Du testas då av sjukvårdspersonal på vår sjukvårdsmottagning. Du får sedan snabbt svar på ifall du är smittad efter inte. Du kan få svar på ditt PCR-test via e-post eller SMS.

Boka tid för ett test

För att minska smittspridningen är det bäst att boka tid för ett PCR-test via denna sida eller genom att ringa till oss. Är det så att du skulle vara smittad riskerar du då nämligen inte att smitta andra. Oavsett om du vill göra ett test för att minska risken för att du ska smitta andra eller om du vill kunna resa utomlands så hjälper vi dig. Tillsammans bidrar vi till en minskad smittspridning och till att världen kan återgå till det normala igen.

Därför är det viktigt att testa sig

Det kan som tidigare nämnt finnas olika skäl till att man vill testa sig för Covid-19. Det viktigaste av dessa är att försöka se till att bidra till en minskad smittspridning. Skulle ditt test vara positivt är det därför viktigt att du stannar hemma den tid som krävs och även meddelar andra som du varit i kontakt med om att du är smittad. På så sätt kan även dessa personer nämligen se till att hålla sig isolerade för att inte smitta andra, samt testa sig själv för att se om de blivit smittade eller inte. Ett annat skäl till att man kan vilja testa sig för Covid-19 är om man vill kunna resa utomlands. I de flesta länder är det nämligen ett krav på att du ska kunna visa upp ett negativt testresultat om det är så att du vill kunna bli insläppt.